Am cumpărat mici congelați.
I-am pus la fript, fără să îi decongelez (este înghețat, de aceea are așa culoare). Pot fi prăjiți în tigaie. Eu îi fac în cratiță cu grătar și capac (este ca un cuptor mic), vedeți aici.
Mici îi iau cu un clește de bucatarie.
Tai micii rondele (felii) sau pe lungime. Tai o chiflă în două (pe grosime). Pun bucățile de mici pe chiflă și pun muștar, keciup, ceapă prăjită etc.
Am pus bucăți dintr-o roșie coaptă pe același grătar (și ceapa se poate coace pe grătar, își pierde iuțimea și devine puțin dulceagă). În loc de chiflă pot pune în corn, baghetă sau felii de pâine (prăjită).
Puteți pune și felii de brânză (topită) sau să stoarceți un tub cu brânză topită (cu ce aromă vă place).
Hamburgher.
Doi hamburgheri puși în cuptorul aragazului, ca să se încălzească (puteți lua părțile de deasupra ale chiflelor, ca să se încălzească mai uniform și mai repede). Chifla devine mai bună, ca și când atunci ar fi fost făcută (proaspătă)!
I-am scos din cuptor (calzi) cu aceleași clești de bucătărie ca în poza de mai sus.
Delicioși! * Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu