Am arătat aici ce ingrediente folosesc. (acum folosesc cremă de vanilie, care se potrivește cu fructe).
Am desfăcut o conservă cu mandarine felii (sunt necesare două conserve dacă sunt mici).
Însiropez fiecare pișcot: îl ud pe o parte și pe cealaltă (cu o lingură). Am folosit sucul din conserva de mandarine, dacă nu este suficient se poate folosi suc (în sticlă) sau apă cu zahăr și cu aromă (de preferat de același fel cu fructele folosite, deci citrice).
Am pus 3 pișcoturi însiropate pe o farfurie, apoi pe ele am pus cremă și bucați (tăiate) din feliile de mandarine. Apoi încă un rând de două pișcoturi cu cremă și mandarine și deasupra încă un pișcot.
Am îmbrăcat prăjitura în frișcă, am ornat-o cu o felie de mandarină și cu bobițe colorate.
Pe o farfurie mai întinsă am pus pișcoturi în patru straturi, cu cremă și bucăți de mandarine între ele.
Am acoperit tortul cu frișcă și am ornat cu felii de mandarine cu care am făcut o floare.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu