Aceasta este o modalitate rapidă de a face un hamburgher-sandvici.
Avem nevoie de ingrediente:
- o chiflă rotundă sau poate fi și corn sau felii de pâine (prăjită)
- salam, cârnaț (de casă) afumat etc
- brânză topită sau unt (vedeți aici în articolul cu pița despre tuburi cu brânză topită)
- ardei sau gogoșar
- ce mai are omul pe acasă (și credeți că s-ar potrivi): murături sau ceapă tăiată mărunt și călită puțin.
Chifla sau bagheta (cornul) se taie în două (pe grosime).
Se pune brânză topită (un tub se ciupește cu foarfeca) sau felie de brânză sau unt (de preferință mai moale, al meu a fost luat din congelator).
Peste unt se pun mezeluri sau șuncă presată.
Deasupra se pun felii de ardei sau gogoșar și se poate pune ceapă tăiată mărunt și călită puțin.
Se pune partea de sus a chiflei.
În viitor probabil voi publica rețete puțin mai complicate de hamburgher (mai apropiate de rețeta obișnuită). Această rețetă este rapidă, de exemplu pentru studenții care stau în cămin.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu