Crenvurști în corn (hot dog) (încă un fel)

 
  
   Am fost la cumpărături și am cumpărat de la CBA cremvurști italieni și felii de brânză (topită). Sau felii de brânză topită germană de la Lidl.
 
    Am tăiat cremvurștii în două și i-am pus pe jumătățile de cornuri. Am tăiat și câteva felii de brânză și le-am pus pe deasupra. Puteam adăuga și altele, dar a fost suficient (doar la urmă puțin muștar sau keciup, cum vă place). Toate le-am pus pe o tavă a cuptorului (prezentat aici) și am pus tava în cuptorul încălzit. Cornurile s-au împrospătat (să nu le lăsați prea mult, ca să nu se usuce coaja, devenind prea crocantă; eventual pot fi udate pe deasupra, înainte de a le pune în cuptor).
   Actualizare: puteți folosi cratița cu grătar (gril) prezentată aici, ca să nu mai încălziți cuptorul.
 
   O bunătate!
(Puteți vedea aici o postare pe aceeași temă).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu