Crenvurști în corn (hot dog)

   Facem crenvurști în corn, dar ca un sandvici (sau hamburgher).
   Se fierb crenvurștii.
 
   Se frig ciupercile.
  
   Se face un sos (asemănător cu țațiki) din iaurt, usturoi și mărar (și măsline). Se ține măcar câteva ore la rece.

Se taie cornul și crenvurștiul în două (pe lungime).

Se unge cu muștar. Se adaugă ciuperci fripte, tăiate mărunt, keciup.

Se pune sos de iaurt (poate fi și țațiki).



   Se adaugă ceapă călită, felii de brânză (sau brânză topită din tub), murături (sunt potrivite mai ales dacă cornul este puțin dulce).

   Se încălzesc cornurile în cuptor sau în cratița ca un cuptor (vedeți aici) și aluatul se frăzegește, de parcă atunci ar fi fost copt.

                                                                 Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu